megrepedt, törött akrilkád javítás előtt

sérült műanyag kád javítás előtt

Műanyag kád és zuhanytálca javítás gyors határidővel

Ha a műanyag fürdőkádban vagy zuhanytálcában törés, repedés keletkezett, érdemes minél gyorsabban megjavíttatni. Nem csak az ezzel járó kényelmetlenségek miatt, hanem mert még egy alig érzékelhető kis vízfolyás is rövid idő alatt olyan elázást okozhat, ami akár a burkolóanyagok alá is beszivárog, tönkretéve azt.
Ezért ha megkeres minket, igyekszünk a legrövidebb határidővel vállalni a javítást, hogy Ön ismét maradéktalanul élvezhesse a fürdőszobája nyújtotta kényelmet!

Miért éri meg javítani?

Ezek a műanyagból készült kádak, zuhanytálcák, mosdókagylók, általában beépítettek. Cseréjük a legtöbb esetben burkolatcserével, javítással együtt oldható meg, ezért idő és munkaigényes, aminek költsége egy kisebb fürdőszobafelújítással vetekszik.

Mennyi időt vesz igénybe?

műanyag kád javítás után

múanyag kád javítás után.

Maga a javítás, egy viszonylag gyors eljárás, így a munka elvégzése legtöbbször nem igényel több időt egy óránál. Persze nehéz általánosítani, hisz függ a sérülés mértékétől és jellegétől is, de szakértő kollégáink mindent megtesznek a leggyorsabb munkavégzés érdekében.

Mennyibe kerül?

Akár már 12 000 Ft nettó ártól megjavítjuk eltört kádját, de persze az árak nagyban függnek a sérülés mértékétől és a javítás helyszínétől is.
Bövebben az áraink oldalon tájékozódhat.

Call Now Button